Share

Ciprian Manolache, profesor de limba și literatura română la Liceul Pedagogic ‘Nicolae Iorga” Botoșani și fost inspector de specialitate, candidat al PSD Botoșani pentru Camera Deputaților, a declarat astăzi că eșecul catastrofal al gestionării pandemiei de către guvernul Orban a afectat grav nu doar sănătatea și sistemul economic, ci și viitorul copiilor, prin lipsa măsurilor coerente și concrete în educație.

Citeste si   (P) Costel LUPAȘCU: „Iohannis și Guvernul PNL calcă pe cele peste 10.000 de cadavre ale bolnavilor COVID, decedați în urma virusului și refuză să facă testarea necesară opririi pandemiei. Ei se gândesc doar la alegeri!”

PSD își asumă misiunea de a reface deplina funcționalitate a sistemului de educație românesc, după devastarea produsă de guvernarea liberală, prin impostură și decizii catastrofale, rezultat al populării funcțiilor cheie cu incompetenți și aroganți. ”România Educată” a lui Iohannis și Orban este cea în care 800.000 de copii sunt pur și simplu excluși de la educație,

 » citește mai departe

Citeste si   Social democratul Gabriel TANASĂ preia conducerea societății URBAN SERV

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ