Share

Managerul Spitalului de Infecţioase din Iaşi, Dr. Carmen DOROBĂȚ a vorbit despre cât costă cele trei mese pe zi/pacient

Managerul Spitalului explică faptul că trebuie să se descurce cu 10 lei pe zi pentru toate cele trei mese pe zi.

Carmen Dorobăț spune că suma alocată poate ajunge până la un maxim de 16 lei pe zi dacă pacientul are nevoie de o alimentație mai strictă.

Citeste si   La USAMV Iași se TESTEAZĂ berea cu GHIMBIR

”Pentru o zi, pentru toate cele trei mese se aloca între 10 lei și 16 lei. Se poate ajunge la 16 lei dacă pacientul are necesitați deosebite referitor la alimentație. Am găsit cu greu o firmă de catering întrucât bucătăria spitalului a intrat într-un proces de reabilitate de câteva luni, tot pavilionul a intrat inclusiv și bucătăria.

Ca urmare ne folosim de o firmă de catering și supraveghem calitatea mâncării. Medicul de gardă o verifica în fiecare zi.

Nu au fost probleme din punct de vedere al calității sau prospețimii mâncării. Ne dăm seama că trebuie să hrănim cu 10 lei, dimineața, la prânz și seară. Sunt eforturi pentru a asigura hrana pe o zi, mai ales că vorbim şi de adulţi” a menționat Carmen Dorobăț, managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași.

Citeste si   SENATORUL Laura Iuliana SCÂNTEI, IEȘEANCĂ numai în campania ELECTORALĂ

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ