Share

O firmă din Iași cu 27 de ani vechime și 19 angajati a reușit imposibilul! STRUNGARIU & CO RIGAMS L M SOCIETATE IN NUME COLECTIV a încheiat 9678 de contracte, în ultimii 12 ani, cu instituții publice din Iași valoarea acestora s-a ridicat la 81.705.260 RON adică peste 17 milioane de euro

Indiferent că a fost vorba de alimente, materiale de construcție, mobilier, detergenți, dezinfectanți, echipamente de gradinărit, produse cosmetice, băuturi alcoolice, prelate sau mături din nuiele soții Strugariu au furnizat aceste produse către zeci de instituții din județul Iași.

Printre clienți fideli ai firmei STRUNGARIU & CO RIGAMS s-au numărat: SERVICII PUBLICE IASI SA, SALUBRIS, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași, Spitalul Clinic de Psihiatrie Socola din Iași, Apavital SA Iași, Primăria Hârlău, Primăria Șipote etc.

Printre activitățile economice desfășurate de soții Strungariu se numără

  • Comerț cu amănuntul în magazine nespecializate, cu vânzare predominantă de produse nealimentare
  • Comerț cu ridicata al fructelor și legumelor
  • Comerț cu amănuntul al cărnii și al produselor din carne, în magazine specializate
  • Fabricarea altor articole de îmbrăcăminte și accesorii n.c.a.
  • Fabricarea săpunurilor, detergenților și a produselor de întreținere
  • Comerț cu ridicata al produselor chimice
  • Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase și a plantelor producătoare de semințe oleaginoase etc
Citeste si   Admiterea la TUIASI, cifre record și în sesiunea de toamnă: 200 de candidați în plus față de locurile bugetate

STRUNGARIU & CO RIGAMS L M SOCIETATE IN NUME COLECTIV este administrată de  familia Dumitru și Liliana Strugariu. Strungariu Dumitru mai este administrator și în firma TRICOM ROYAL SRL.

De la începutul anului și până în prezent, societatea STRUNGARIU & CO RIGAMS L M SOCIETATE IN NUME COLECTIV a încheiat 572 de contracte cu o valoare de aproximativ 2,000,000 RON

La începutul lunii octombrie primăria Orașului Hîrlău a achiziționat materiale pentru dezăpezirea pentru perioada iernii: Sare industrială ambalată în saci – 10 tone
Clorura de calciu ambalată în saci – 3000 kg – valoarea contractului 10100 RON

În luna septembrie pe data 09/09/2019,  Direcția Creșe Iași a achiziționat pătuțuri stivuibile din plastic – valoarea contractului s-a ridicat la 28.900 RON. 

Citeste si   Vezi lista școlilor în care se suspendă cursurile școlare în modalitatea „faţă în faţă"

Tot în acest an Direcția Creșe Iași, unul dintre clienții favoriți ai STRUNGARIU & CO RIGAMS L M SOCIETATE IN NUME COLECTIV a mai achiziționat: Plasă țânțari începând cu dimensiunea 30×40 cm 38.775,51 RON pe data de 08-08-2019, Pat cu saltea două culori 23.700 RON pe data de 08-08-2019, Pat cu saltea culoare cireș  25.025 RON pe data de 02-08-2019, Pat cu saltea două culori 21.330 RON pe data de 02-08-2019, Clorură de calciu 4.950 RON pe data de 14-01-2019.

În anul 2016 firma familiei Strungariu au avut 13 contracte în­cheiate în valoare de peste 760.000 ron. În 2017, Direcţia Creşe a mai încheiat alte 10 contracte, 9 dintre acestea cu încredinţare directă în valoare de 592.511 ron. Contractele atribuite acestei societăți au vizat diverse lucrări de amenajare interioară (lucrări reparaţii – văruit faţadă, montat gresie şi faianţă, tâmplărie PVC, montare tarket antibacterian, vopsit calorifere, turnare trotuar armat, etc.)

Tot în acest an, la INSTITUTUL DE PSIHIATRIE “SOCOLA”, soții Strungariu au încheiat 34 de contracte, valoarea acestora s-a ridicat la 48.903 RON. Printre produsele vândute se numără: alimente, clorură de var, măturoi sorg, îngrășământ complex NP 20*20*0, etc.

Citeste si   Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Iași a hotărât suspendarea activității mai multor agenți economici

92 contracte într-un singur an, încheiate cu SERVICII PUBLICE IAȘI

Tot în 2019, cu încredințare directă, au mai fost încheiate 92 de contracte cu SERVICII PUBLICE IASI, cum în municipiul Iași curățenia se realizează încă cu mături din nuiele,  STRUNGARIU & CO RIGAMS L M SOCIETATE IN NUME COLECTIV  a încheiat 27 contracte pentru aceste ”produse revolționare” în domeniul curățeniei stradale.

Pe lângă bine cunoscutele mături din nuiele, soții Strungariu au mai vândut echipamente de grădinărit, prelate, ciment, ace de siguranță, sort, greble etc.

Valoarea totală a contractelor pe anul 2019 cu SERVICII PUBLICE IASI  a fost de 106.623 RON.

Am încercat să aflăm un punct de vedere de la asociații firmei Dumitru și Liliana Strugariu însă aceștia nu au putut fi contactați. Cheia succesului familiei Strugariu se rezumă la un singur lucru CONTRACTE cu INSTITUȚII PUBLICE.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ