ideall.ro

Fuga-i rușinoasă, dar e sănătoasă! 

Liviu Dragnea, premierul Viorica Dăncilă şi mai mulţi miniştri s-au aflat la Iaşi sâmbătă, 20 aprilie, pentru alegerile interne ale filialei PSD Iaşi. Social-democrații au scăpat la “mustață” de furia ieșenilor, care au aflat de acțiunea politică a PSD-ului, în incinta Teatrului de copii.

PSD-iştii au fost nevoiți să părăsească cu un microbuz Teatrul Luceafărul, la finalul Conferinţei Extraordinare a filialei judeţene, într-o atmosferă extrem de tensionată și sub protecția organelor de ordine.

sensodays.ro

IAȘI, totul pentru NIMIC (DRAGNEA)

Publicată de One Vision: Democracy pe Sâmbătă, 20 aprilie 2019

Încercând să acopere vocea protestatarilor, PSD Iași a chemat o fanfară din subordinea Consiliului Județean Iași.

Surse din interiorul PSD Iași au indicat faptul că, responsabil de astfel de acțiuni diversioniste a fost și este în continuare consilierul județean Marius OSTAFICIUC

Reamintim faptul că, în 2013, același Ostaficiuc – consilier local și mâna dreaptă a Primarului Gheorghe NICHITA la acea vreme, a fost subiectul unui adevărat scandal național pe același motiv.

În cadrul ședinței PSD Iași, din 26 septembrie 2013, Ostaficiuc le-a transmis tinerilor social-democrați că trebuie să devieze subiectul mitingului anunțat de Grupul de Inițiativă Civică „Iașiul iubește teii“ – care urmărește să convingă administrația locală să replan teze cei peste 70 de tei tăiați la începutul anului din zona centrală a municipiului -, indiferent dacă sunt „pro sau contra tei“. Miza era salvarea pielii administrației locale, în frunte cu primarul Gheorghe Nichita, responsabil direct de  mutilarea unuia simbol al Iașilor: teii, potrivit curierul.info.

Pe 9 mai, Dragnea vrea să își ia revanșa la Iași

În acest sens, organizațiile PSD din Moldova au primit ordin să mobilizeze 40.000 de persoane care să fie transportate la Iași.

Situația în sine ridică deja probleme semnificative pentru instituțiile cu atribuții în asigurarea ordinii și siguranței publice, având în vedere că se anunță deja contra-manifestații de amploare organizate de societatea civilă din Iași.

Lupul, paznic la oi

Merită remarcat faptul că același Ostaficiuc este și Președintele ATOP (Autoritatea Teritorială pentru Ordine Publică).

Cumva PSD Iași s-a gândit să îl pună Președinte peste ATOP pe un diversionist demascat de către presa locală în 2013.

Autoritatea teritorială de ordine publică este organism cu rol consultativ, fară personalitate juridica, care se constituie si funcţionează pe lângă consiliul judeţean, şi care îsi desfaşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea si funcţionarea Politiei Române şi ale prezentului regulament, în scopul asigurarii bunei desfasurari si sporirii eficientei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ – teritorială în care funcţionează (h.g. 787/25.06.2003, art. 1).
         Autoritatea teritorială de ordine publică asigură, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică (h.g. 787/25.06.2003, art. 2).
babyliss-romania.ro

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ