Share

Un asistent medical al Institutului de Psihiatrie Socola și-a filmat pe ascuns colegele în timp ce se schimbau în vestiar

Surse din interiorul Institutului de Psihiatrie Socola Iași, au declarat că asistentul Gabriel OBADA ar fi responsabil de plasarea unei camere video în încăperea care funcționează ca vestiar pentru personalul medical feminin de pe secția de Dezintoxicare a Institutului de Psihiatrie Socola din Iași. 

Ce articole a încălcat asistentul Gabriel Obada?

Art 226 Violarea vieții private

(1) Atingerea adusă vieții private, fără drept, prin fotografierea, captarea sau înregistrarea de imagini, ascultarea cu mijloace tehnice sau înregistrarea audio a unei persoane aflate într-o locuință sau încăpere ori dependință ținând de aceasta sau a unei convorbiri private se pedepsește cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă.

Citeste si   (P) MARICEL POPA, președintele PSD IAȘI: „VISUL unui popor a fost ÎMPLINIT în urmă cu mai bine de un SECOL.”

Dorim sa reamintim ca in codul penal spune asa pentru cei care afla dar omit sa sesizeze organele abilitate doar pentru a nu implica Socola in scandal. Curios cum de nu a omis sa dea afara 82 de angajati pe 30.03.2020.

Art. 267 Omisiunea sesizării

(1) funcţionarul public care, luând cunoştinţă de săvârşirea unei fapte prevăzute de legea penală în legătură cu serviciul în cadrul căruia îşi îndeplineşte sarcinile, omite sesizarea de îndată a organelor de urmărire penală se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

Citeste si   (P) MARIUS OSTAFICIUC, președintele Organizației Municipale IAȘI al PSD și candidat la Camera Deputaților: „Se împlinesc astăzi 102 ani de când, la Alba Iulia, se decidea unirea TRANSILVANIEIcu ROMÂNIA”

Bogdan Șaramet, managerul Institutului Socola: ”Nu am primit o reclamație în scris propriu-zis, a venit doamna doctor și a prezentat obiectul, cutia respectivă, nu a fost nimic scris”

Ieri (22.04. -n.r.), conducerea spitalului a recunoscut cazul și a transmis un punct de vedere.

”Nu am primit o reclamație în scris propriu-zis, a venit doamna doctor și a prezentat obiectul, cutia respectivă, nu a fost nimic scris. Ea a spus că nu vrea să apară în presă, că nu vrea să dea declarații la poliție, e o situație destul de sensibilă.

Nu pot să descriu, un om care face așa ceva se descalifică ca om în primul rând, ca entitate, iar eu tot ce mi-am dorit a fost ca numele Socola să nu mai fie subiect de scandal, și iată… Nu s-a ajuns la comisia de disciplină, am purtat o discuție cu respectivul și am solicitat un punct de vedere scris. Vom lua măsurile care se impun”, a declarat Bogdan Șaramet, managerul Institutului Socola.

Citeste si   1 Decembrie, Ziua NAȚIONALĂ a ROMÂNIEI! Semnificațiile și ISTORIA acestei DATE

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

2 COMENTARII

  1. Pe termen scurt s a incercat musamalizarea situatiei si negocierea ca prietenul fam Conducatoare Jerpelita, domnul Apostol sa preia conducerea sindicatului Sanitas.
    Pe termen mediu si lung au redus la tacere un om care le putea pune bete in roate in proiectele viitoare…
    Treaba merge brici, cand nu renunti la demnitate si nu vrei sa faci smenuri cu Tudorel Toader Jr. ai parte de o ievaluare rapida.

    Treaba a fost simpla, i au transmis ca unii colegi ai lui il vorbesc pe la spate si ii vor functia, dar daca vrea dovezi sa puna o camera sa inregistreze. Omul de buna credinta i a ascultat si a cazut in plasa lor.

    Unul arunca o piatra si zece nu pot sa o scoata si pe deasupra se mai si gandesc cum s a putut intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ