Share

Compania Electra a demarat un proiect pentru reconversia și refuncționalizarea clădirilor industriale din bld. Chimiei. Demersul firmei vine în contextul în care investiția pe care o implementează în parcul industrial Miroslava este foarte aproape de inaugurare.

„Schimbare destinație ansamblu clădiri industriale în spații de birouri, demolări parțiale, recompartimentări, amenajări interioare, reparații, modificarea fațade, amenajări exterioare, amplasare firme luminoase”, se arată în certificatul de urbanism 3426/2019 emis recent de către Primăria Iași și cărui beneficiar este Electra.

Citeste si   Centrul European de Control al Bolilor, după ce numărul noi de infectări a depășit 5.000: Evoluția Covid în România provoacă ÎNGRIJORARE

Tot în Bd. Chimiei un alt proiect de reconversie aparține Electro Univers, o societate specializată în proiectare și execuție instalații electrice.

Compania a început demersurile pentru elaborarea unui Plan Urbanistic Zonal (PUZ) pentru „reconversie funcțională din zona industrială și activități de producție în zona pentru funcțiuni mixte”.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ