Share

Elena Udrea are astăzi ultimul termen în dosarul Gala Bute se judectă astăzi, la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Elena Udrea, cercetată în acest dosar pentru abuz în serviciu, a spus că se așteaptă să fie achitată. Pe de altă parte, DNA a cerut, în cazul fostului ministru al Turismului, pedeapsa maximă pentru faptele de care este acuzată. 

UPDATE ora 13:05. DNA cere condamnarea Elenei Udrea la o pedeapsă cu executare orientată spre maximum prevăzut pentru faptele de care este acuzată.

În Dosarul Gala Bute, Udrea este acuzată de procurori de luare de mită, abuz în serviciu și tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri europene.

Cum anchetatorii au cerut judecătorilor de la Înalte Curtea să acorde pedeapsa maximă pentru aceste fapte, fostul ministru riscă să petreacă 13 ani și patru luni de închisoare, asta dacă va fi condamnată pentru toate cele trei acuzații.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ