Share

O banala neintelegere intre adolescenti s-a transformat drastic intr-o bataie groaznica incasata de un elev de clasa a 12-a din Capitala. Acesta a ajuns la spital cu fata umflata si plin de vanatai, dupa ce a fost calcat in picioare de catre prietenii unei colege de clasa.

Tanarul a fost asteptat luni, la pranz de catre trei indivizi si batut crunt. La fel si o prietena de-a sa, care a incercat sa opreasca agresorii si a incasat si ea mai multe lovituri. Cei trei indivizi ar fi cunoscutii unei colege de clasa care s-a razbunat pe baiat fiindca acesta i-ar fi vorbit urat si i-ar fi respins avansurile.

Acum, ea trebuie sa dea socoteala in fata conducerii liceului, care ii poate scadea nota la purtare si chiar o poate exmatricula. Nu inainte insa de a le spune politistilor cine sunt cei trei batausi pe care i-ar fi chemat la scoala ca sa il puna la punct pe colegul ei, informeaza ProTV.

Intregul incident pare sa fi fost surprins de camerele de supraveghere montate pe zidurile unei constructii ce apartine companiei de electricitate. Ar putea fi probe zdrobitoare in ancheta politistilor, daca agresorii vor fi pusi sub acuzare.

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ