Share

Un copil de 12 ani a ajuns la spital desfigurat în stare gravă după ce a fost lovit de un cablu rupt, în zona capului.

Cumplitul accident s-a petrecut în zona GalataAutobuz CTP a agățat cu trapa un cablu de televiziune și l-a rupt. Baiețelul a fost lovit direct în față, după care și-a pierdut cunoștința.

“La ora 12:28, autobuzul 254 care circula pe traseul 47, imediat dupa ce a trecut intersectia dintre strada Pantelimon Halipa cu Calea Galata, a agatat cu trapa din spatele vehiculului un cablu care apartine unui operator de televiziune. Cablul s-a smuls din ancora, iar in cadere a lovit un copil care astepta pe trotuar in dreptul trecerii pentru pietoni.

In scurt timp, noi am luat lagatura cu reprezentantii firmei de cablu TV, care au fost chemati la fata locului. Un echipaj de la salvare a fost solicitat pentru a-i acorda ingrijiri medicale copilului. Sectia 6 Politia a trimis criminalistii la fata locului pentru investigatii.

Inclusiv soferul nostru a fost cercetat, dar nu s-a gasit nimic in neregula in ceea ce il priveste si va fi audiat in continuare ca martor in acest caz. El a declarat ca acel cablu nu se afla in raza lui vizuala”, a declarat Adrian Mihai, purtator de cuvant al Companiei de Transport Public Iasi.

“Am fost solicitati sa intervenim in zona Galata, pentru un copil de 12 ani lovit de un cablu aerian rupt. A fost dirijat imediat un echipaj medical de urgenta tip C2 cu medic. Dupa ce a fost stabilizat, pacientul a fost transportat la sectia UPU a Spitalului pentru Copii Sfanta Maria din Iasi pentru investigatii suplimentare”, a declarat Nicolai Pralea, purtator de cuvant al Serviciului de Ambulanta Judetean Iasi.

In urma investigatiilor, medicii au stabilit ca micutul are si o fractura de mandibula, mai multi dinti lipsa si este foarte posibil sa ramana cu urme pentru tot restul vietii. Starea lui este stabila, insa pot aparea oricand complicatii.

Din cate se pare cablul apartine firmei UPC.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ