Share

O adolescentă este bătută şi umilită în public de alte două fete. Incidentul este urmărit de un grup de colegi, care, nu numai că nu intervin, dar le încurajează chiar pe cele două agresoare, râd şi filmează totul.

Pe imagini se poate vedea cum victima este trasă de păr, pălmuită, lovită cu picioarele şi stropită cu apă. Apoi, este obligată să îngenuncheze şi să le pupe mâna bătăuşelor. După ce filmarea a fost făcută publică, Poliţia a demarat o anchetă, iar cele două agresoare au fost identificate.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare. Fetele nu riscă însă mare lucru, pentru că sunt minore. Responsabili sunt părinţi, care pot fi sancţionaţi doar cu o amendă.

De asemenea, pentru că incidentul nu s-a produs în incinta şcolii, cele două adolescente nu riscă nici o măsură disciplinară, cum ar fi scăderea notei la purtare sau exmatricularea.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ