Share

Eleva din Ovidiu care şi-a bătut fără milă o colegă cerea taxă de protecţie în şcoală

Eleva din Ovidiu, filmată în timp ce îşi bate fără milă o colegă, pe o stradă din oraş, nu se află la prima abatere, iar părinţii celorlalţi copii spun că aceasta chiar obişnuia să ceară taxă de protecţie elevilor.

Citeste si   Vești bune pentru locuitorii Comunei UNGHENI! Vor fi reabilitați 6,4 km din DJ249A, Mânzătești – Ungheni

Fata în vârstă de 13 ani nu poate răspunde penal pentru infracţiunea comisă, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, însă va fi chemată la audieri.

Eleva a fost filmată şi chiar s-a lăudat cu faptul că bătut cu sălbăticie o colegă pentru că ar fi vorbit cu un băiat şi ar fi înjurat-o.

Citeste si   Elevii de 10 din IAȘI au fost PREMIAȚI! Elena CALISTRU, director Colegiul Național: ”Este o RECUNOAȘTERE a muncii depuse de COPII”

‘Este violentă. Răspunde foarte urât şi îi agresează pe ceilalţi colegi. Prin lovire. A mai bătut şi alţi copii. Făcea solicitare de protecţie. Deci cine vrea protecţie de la ea, trebuie să participe cu un leu. Dacă nu participă, e jale. Vă daţi seama. Am ajuns să punem femeia de serviciu şi paznicul să stea la uşă când se sună de ieşire să o urmărească’, a declarat Aurel Semcu, preşedintele Asociaţiei de Părinţi din cadrul Şcolii Generale nr. 2 ‘Poet Ovidiu’.


Share
DISTRIBUIȚI

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ