Share

Mai mulți elevi ai unui colegiu din Brașov au ajuns la spital, intoxicați, în urma inhalării unor vapori toxici.

Un număr de 14 elevi de la un colegiu din Braşov au ajuns la spital, marți seară, după ce au inhalat vapori toxici în timp ce se aflau la ore, iar în liceu se efectuau lucrări de întreținere a linoleumului.

Citeste si   TUIAȘI a fost cooptată într-un proiect de CERCETARE pentru dezvoltarea de TEHNOLOGII utilizate de Armata SUA

Copiii s-au intoxicat după ce vaporii de adeziv de la linoleumul proaspăt pus de muncitori s-au răspândit în sala de clasă.

„Probabil că a fost foarte aglomerată perioada de ieri după-amiază și cineva a decis să desfășoare cursurile într-o sală în care această operațiune nu se finalizase. E în curs de analiză și vom vedea cum s-au desfășurat lucrurile și cum s-a derulat incidentul. Cert e că graba a dus la această situație, dorința de a grăbi uscarea adezivului și montarea aerotermei au adus prejudicii copiilor”, a declarat, conform Digi24, Ariana Bucur, inspector general ISJ Brașov.

Citeste si   5.343 cazuri NOI de persoane INFECTATE cu SARS – CoV - 2 pe teritoriul ROMÂNIEI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ