Share

Liceul Tehnologic Economic de Turism, Iaşi a realizat  activitatea devenită tradiție, proiectul ”Hrană pentru pelerini şi suflet”, în parteneriat cu Protopopiatul I Iaşi

Ajunsă la a-IX-a ediție, cooptând un număr tot mai mare de elevi de la un an la altul, activitatea a căpătat amploare în timp, astfel încât, pe data de 11 octombrie 2019, alături de pelerinii sosiți în orașul nostru din diferite localități, au fost prezenți în zona Catedralei Mitropolitane Iași cca. 90 de elevi ai școlii, coordonați și însoțiți de 10 cadre didactice.

Citeste si   TERMENUL pentru concursul „Caligrafii tematice” este 14 IULIE

Organizarea propriu-zisă a evenimentului a implicat un număr de cca. 500 de voluntari, elevi și profesori,  care au pregătit  și au oferit  pelerinilor pachete constând în: fructe, dulciuri, ceai cald, suc, apă şi cafea.

Creându-se o atmosferă de solidaritate umană și de implicare socială, activitatea şi-a atins scopul principal, şi anume: sensibilizarea elevilor și cultivarea sentimentului de a altruism, dar în egală măsură şi responsabilizarea acestora în organizarea unor activităţi cu participare colectivă. Momentul a reprezentat pentru toți cei implicați direct, ocazia de a simți și de a transmite şi  celorlalţi bucuria de a dărui.

Citeste si   CFR rămâne SPITAL suport pentru TRATAREA pacienților cu COVID-19 din IAȘI până la 1 august

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ