Share

În urma licitaţiei organizate de către Consiliul Judetean Iaşi, privind achiziţia directă de furnizare și distribuție mere în cadrul “Programului de încurajare a consumului de fructe în școli” pentru preșcolarii din grădinițele de stat și particulare acreditate cu program normal de 4 ore și elevii din clasa pregătitoare și din clasele I-VIII din învățământul de stat, particular autorizat/acreditat și respectiv confesional, din județul Iași, în anul școlar 2016-2017 au fost stabiliţi câştigătorii pentru cele 4 loturi.

S-a prezentat un singur ofertant pentru fiecare din cele 4 loturi: SC Agropan Impex SRL, Iași care a fost desemnat și câștigător al procedurii. Semnarea contractelor va avea loc în ziua de 8 februarie 2017. Livrarea produselor se va face începând cu data de 13 februarie 2017 pentru o perioadă de 66 de zile de școlarizare. Frecvenţa de distribuţie va fi de 1 măr/zi/şcolar sau preşcolar.

Citeste si   DEZASTRUL PSD IAȘI merge mai departe sub coordonarea lui POPA și STANCIU! În viitorul mandat cei doi ar putea ajunge lângă Gh. NICHITA

Valoarea estimată totală este de 1.996.637 lei fără TVA.

La nivelul judeţului Iaşi, numărul total de beneficiari ai programului este de 91.673 elevi şi preşcolari. Licitaţia a fost derulată prin intermediul SEAP.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ