Share

Detalii incredibile ies la ivealã în cazul elevului bãtut, zilele trecute, la Liceul “Stefan Procopiu”. Potrivit acestuia, agresorul nu se aflã la prima abatere de acest gen. În urmã cu câteva sãptãmâni, bãtãusul i-a aplicat o corectie fizicã unui alt coleg de clasã.” Se aprinde foarte repede dacã cineva îl calcã pe coadã. Acum douã sãptãmâni a mai bãtut un coleg, acum pe mine. Ne-am luat la bãtaie de la nimic. De la câteva înjurãturi. Mi-a dat un pumn în fatã apoi m-a împins la perete, unde m-a bãtut si mai tare. Când m-am uitat la el, avea sânge la mânã. M-a lovit pânã i-a sângerat pumnul”, ne-a declarat Mihai Codreanu, adolescentul bãtut în sala de clasã. Acesta spune cã nu va depune plângere împotriva colegului pentru cã nu vrea sã mai continue conflictul.

Scene demne de filmele cu gangsteri, zilele trecute, la Liceul “Stefan Procopiu”. Un elev din clasa a IX-a a fost bãtut de un coleg atât de tare încât a fost transportat cu ambulanta la spital. Potrivit victimei, conflictul a apãrut din senin, de la câteva vorbe urâte aruncate unul altuia. “ În pauza de dinaintea orei de Limba Românã, am început sã ne certãm. Dupã câteva înjurãturi, mi-a dat o palmã apoi a fugit. Am crezut cã asta a fost tot. În pauza urmãtoare, în timp ce vorbeam cu câtiva colegi de clasã, s-a apropiat si m-a lovit cu pumnul, pe la spate. I-am dat si eu câteva, apoi m-a împins lângã perete, unde a continuat sã mã loveascã. M-a lovit asa de tare cã i-a sângerat mâna. Când m-am uitat la el, avea pumnul plin de sânge” ne-a declarat Mihai Codreanu, victima bãtãusului. Ambii elevi care s-au bãtut sunt din mediul rural. Mihai este din Telejna în timp ce agresorul este din Solesti.

“A mai bãtut si alti colegi de clasã”

Din câte se pare, bãtãusul din comuna Solesti nu este la prima abatere de genul. În urmã cu câteva sãptãmâni, acesta si-a mai bãtut un coleg de clasã, tot fãrã motive. “Se aprinde foarte repede dacã cineva îl calcã pe coadã. Acum douã sãptãmâni a mai bãtut un coleg. Din senin. L-a luat la pumni pentru o datorie mai veche. Toatã clasa îl stie ca o persoanã pusã pe ceartã, gata oricând sã dea cu pumnul “, ne-a mai spus elevul bãtut. Interesant e cã cei doi sunt “boboci” la Liceul “Stefan Procopiu. Iatã cã, mai nou, în loc sã profite de perioadã când se leagã prietenii, elevii de clasa a IX-a se bat ca chiorii, pânã ajung pe patul de spital.

Nu va depune plângere

Desi a primit o corectie serioasã din partea colegului sãu, Mihai nu va depune plângere la Politie. Spune cã tot ce vrea acum e sã îngroape conflictul. “As putea sã depun plângere. Încã mai am probleme serioase la ochiul stâng, nu vãd sã citesc cu el. Dar nu vreau sã mã întorc la liceu si sã fiu în continuare certat cu el (n.r. agresorul). I-am dat si eu câtiva pumni, mi-a dat si el, asta e. Sper sã mã fac bine cât mai repede si sã mã întorc la scoalã. Nu mã gândesc sã depun plângere”, a mai spus elevul bãtut.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ