​Eliberează-te de stres!

Viața nu este întotdeauna ușoară. De fapt, pentru cei mai mulți oameni viața de zi cu zi implică foarte mult zbucium și stres.

Mai ales în timpurile noastre, când totul se întâmplă cu repeziciune, ești bombardat de o multitudine de informații și sarcini și simți că ești supus unei presiuni sociale și economice foarte mari.

​Fie că e vorba de bani, serviciu/carieră/afacere, sănătate sau relații, majoritatea oamenilor se simt copleșiți de griji și se luptă cu mult mai mult stres și anxietate decât își dau seama.

Și ei își doresc să își facă viața mai bună, mai ușoară și mai plăcută, dar pur și simplu nu știu cum sau metodele folosite până acum nu au funcționat.

De la stresat și copleșit la relaxat și fericit

Oprește-te o clipă, gândește-te la problema ta și observă ce simți. Care este prima emoție care iese rapid la suprafață? Furie, neliniște, îngrijorare, anxietate, teamă, vinovăție, dezamăgire, mâhnire, tristețe, amărăciune, durere sufletească, etc.

​Simți că ești în impas? Ai senzația că viața ta nu se îndreaptă spre ceea ce îți imaginai tu că va fi?

Până acum, în educația noastră NU s-a vorbit despre emoții, să ne înțelegem propriile emoții încă de mici. Ajungem astfel ca adulți să descoperim că emoțiile noastre negative adunate de-a lungul anilor nu au dispărut, ci au format un bagaj emoțional foarte mare care ajunge să ne copleșească.

Stresul este un proces complex care îți afectează viața și sănătatea.

Ar fi un lucru extraordinar să ai un instrument cu care să gestionezi emoțiile negative!

Învață să te eliberezi de emoțiile care îți produc atâtea daune în viața și sănătatea ta folosind Tehnicile de Eliberare Emoțională (EFT)!

Evenimentul de la Iasi va avea loc pe 22 martie (Grand Hotel Traian, Piata Unirii nr. 1)

REZERVĂ-ȚI LOCUL ÎN SALĂ!

Vino la acest seminar ca să afli:

– Care sunt caracteristicile celor două tipuri de stres, stres bun și stres rău.
– 2 tehnici prin care poți schimba stresul rău în stres bun.
– De ce stresul pe termen lung este nociv, indiferent de ce natură este el și ce efecte produce în viața ta.
– Cum să-ți câștigi starea de bine, calmul și încrederea: 10 tehnici simple de gestionare a stresului și o tehnică din categoria ”next level” – EFT.
– Cum să atingi echilibrul între viața personală și cea profesională și cum să detensionezi relațiile problemă.
– Vei învăța exerciții și tehnici practice pe care să le aplici în viața de zi cu zi.

LĂSAȚI UN MESAJ