Pasionații de poezie și de muzică îl pot asculta pe îndrăgitul artist Emeric Imre într-un concert susținut în Underground Club Iași, care va avea loc în data de 27 septembrie

Emeric Imre este un chitarist, muzician, interpret și compozitor român. Emeric Imre a debutat la Cenaclul Flacăra, în 1984, împreună cu Iosif Szabo (Kidd ), Ghiță Cucui și Liviu Robu cu care formau grupul Notorius. Euforia scenei a fost curmată însă de chemarea „în armată”. A fost militar la o unitate din Timișoara, în orchestra căreia a cântat la vioară și chitară. La terminarea stagiului militar,  Cenaclul Flacăra  s-a desființat.

Citeste si   Răzvan TIMOFCIUC: ”Solicit reducerea la jumătate a salariilor și indemnizațiilor directorilor și membrilor CA de la societățile din subordinea Primăriei! ”

A obținut importante nominalizări, printre care se numără: ”Cel mai bun album folk”al anului 2012, ”Cel mai bun artist folk”, ”Cea mai bună piesă” a anului 2012. Emeric Imre este cunoscut pentru creațiile sale precum: ”Nebun de alb”, ”Orație de nuntă” sau ”Jurământ”.

LĂSAȚI UN MESAJ