Share

Înmormântarea lui Emiliano Sala. Funeraliile au avut loc sambata, la Progreso, în Argentina 

Părinţi, prieteni, emisari de la Nantes şi Bordeaux, locuitori din Progreso, oraşul argentinian în care a crescut Emiliano Sala, au venit să aducă un ultim omagiu fostului fotbalist decedat în plină ascensiune, în timp ce se pregătea să-şi îndeplinească visul de a juca în Premier League, informează AFP.

În sala clubului San Martin din Progreso, prima echipă la care a jucat timp de zece ani, a fost improvizată o capelă, iar sicriul a fost acoperit de flori şi un drapel în culorile clubului, roşu şi negru. Lângă sicriu se afla postată o mare fotografie a jucătorului în tricoul clubului FC Nantes, alături de mesajul „Moştenirea ta va fi eternă”.

Cluburile din regiune şi Federaţia argentiniană de fotbal (AFA) au trimis, de asemenea, coroane de flori. „Este o mare durere să văd sicriul lui. El reprezenta mult pentru noi, era un băiat impecabil. Aici, adorăm fotbalul şi era singurul care a putut deveni jucător profesionist. Şi în Europa! Deci toţi îl admiram”, a afirmat primarul din Progreso, Julio Muller.
Ceremonia s-a încheiat cu o slujbă oficiată de preoţi, iar trupul fostului fotbalist a fost incinerat.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ