Șeful Consiliului Județean IAȘI, Maricel Popa, a devenit ieri socru mic, când unica lui fiică, Laura Deniss Popa s-a măritat cu alesul ei

Cum era de așteptat, emoțiile au fost pe măsura evenimentului, iar șeful organizației județene a PSD s-a abținut să nu plângă

Acesta a reușit să împărtășească cu prietenii săi de pe o rețea de socializare ce sentimente l-au încercat în acele momente.

“Trăiesc astăzi, alături de familie, unul din cele mai importante și emoționante momente: ziua în care îmi duc fiica la altar. Anii, presărați cu bune și rele, mi-au arătat că cele mai mari comori pe care viața ni le oferă sunt copiii noștri.

Uitându-mă în trecut, îmi amintesc cu drag de ziua în care mi-am strâns pentru prima dată fiica în brațe. Un pui de om care, sub ochii mei și ai mamei sale, a devenit femeia care astăzi pleacă pe propriul drum. Nu sunt cuvinte suficiente prin care să pot explica bucuria și emoția cu care, dragul meu copil, îți voi fi astăzi, și toată viața, alături!

Chiar dacă îți țeși propria-ți poveste de viață și iubire, pentru mine și mama ta vei rămâne copilul gingaș pe care l-am educat cum am știut mai bine și i-am oferit toată iubirea. Închei prin a-ți spune că astăzi sunt cel mai împlinit om de pe pământ și cel mai mândru! Tu, fratele tău și mama voastră, care mi-a fost alături la bine și la greu, sunteți bucuriile pentru care îi voi mulțumi în fiecare zi lui Dumnezeu!”, a postat acesta pe pagina lui oficială.

Reacțiile internauților nu au întârziat să apară

Toate urările venite către noua familie întemeiată și în fața lui Dumnezeu au fost la superlativ.

Laura Deniss Popa s-a căsătorit cu alesul ei, Bogdan Ștefan Vasilescu, un tânăr afacerist din Iași, pe data de 22 Iulie 2018, iar ceremonia reigioasă a avut loc la Biserica Sf. Sava din municipiu. La petrecerea care a avut loc în incinta restaurantului La Castel au participat sute de invitați din diferite medii.

Casă de piatră!

LĂSAȚI UN MESAJ