Share

Pe data de 12 iulie, echipa CSM Poli Iași, a jucat un meci cu cei de la FC Dinamo București. În urma acestei întâlniri, s-a descoperit faptul că șase jucători ai echipei Dinamo București erau infestați cu virusul SARS-CoV-2 la momentul în care s-a jucat meciul.

6 jucători infestați cu noul Coronavirus

În momentul de față, trei dintre jucători sunt internați la Institutul Național de Boli Infecțioase Prof. Matei Balș din București. Cei trei jucători au fost internați preventive pentru că acuzau stări de oboseală.

Citeste si   Prefectura IAȘI a distribuit materialele SANITARE pentru desfășurarea alegerilor PARLAMENTARE din 6 decembrie

Alți trei jucători se află în prezent la domiciliu după ce și-au dat semnătura

Cei de la CSM Poli Iași au fost expuși acestui virus și urmează să fie testați vineri, în cursul acestei săptămâni. Măsurile de siguranță au fost respectate cu strictețe de jucătorii ieșeni până în prezent iar testările au fost efectuate periodic, conform metodologiei.

Citeste si   Vaccinarea ANTI-COVID19 – un pas spre NORMALITATE! Viorel SCPRICARIU: ”UMF Iași s-a implicat, în lupta ÎMPOTRIVA virusului SARS-CoV-2

Contactat de reporterii ziarului ”Bună Dimineața Iași”, președintele grupării de fotbal CSM Poli Iași, Ciprian Paraschiv, a declarat:

Această situație ne îngrijorează pentru că duminică am jucat cu cei de la Dinamo când jucătorii erau infectați. În mod cert așteptăm să vedem cum vor ieși următoarele testări de vinerea viitoare pentru că este irelevant să facem acum o testare ținând cont de perioada de incubație.

Noi am fost testați chiar înaintea meciului cu Dinamo și eram cu toții în regulă. Nu este cazul ca jucătorii să stea în carantină. Acest lucru se va întâmpla doar în clipa în care apare vreun caz, va trebui să luăm aceste măsuri. La acest moment nu avem o problemă până la următoarea testare pe care o privesc cu mai mare îngrijorare față de toate testările precedente


Share

LĂSAȚI UN MESAJ