Share

 

   La începutul acestei săptămâni, jandarmii ieșeni s-au aflat la clasa ”Minionii” din cadrul Școlii Gimnaziale Alexandru cel Bun Iași. S-a răspuns astfel invitației venite din partea instituției de învățământ de a participa în cadrul programului Școala Altfel. 

      Școala Altfel – Vreau să fiu ca mama și ca tata

       Cu acest prilej, pentru a fi surpriza și mai mare, între jandarmii care au participat la activitate, s-a aflat și un coleg a cărui copil învață în Grupa ”Minionii”, jandarmul ieșean prezentându-și profesia la clasa unde învață fiul său.


Planuri mari la Universitatea Tehnică din Iași. “CĂMINUL ELITIȘTILOR” îi va găzdui din 2019 pe doctoranzi și sefii de promoție


        În cadrul activității a fost prezentat un material video despre Inspectoratul de Jandarmi Județean Iași, s-au purtat discuții cu școlarii pe tema siguranței personale, s-au prezentat o parte din materialele de intervenție, iar cei mici nu s-au lăsat până nu au probat toți echipamentul de protecție.

    Activități în cadrul programului Școala Altfel vor continua pe tot parcursul lunii martie, jandarmii ieșeni dorind să fie alături de cât mai mulți elevi.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ