Share

Cosette CHICHIRĂU, candidatul USR la Primăria Iași: “Vreau să fiu primarul Iașului și îl voi bate pe Mihai CHIRICA”

La începutul lunii octombrie, Cosette Chichirău a anunțat că și-a depus candidatura în competiția internă a USR, competiție în cadrul căreia l-a avut drept contracandidat pe Mihai Lupu.

Cei doi candidați au trecut, pe rând, prin mai multe etape: dezbaterea internă din 3 octombrie, dezbaterea externă din 5 octombrie, votul intern anticipat din perioada 6-9 octombrie și ulterior Adunarea Generală împreună cu votul intern final din 10 octombrie.

În urma Adunării Generale și a votului final intern candidatul la Primăria Iași din partea USR este Cosette Chichirău. Aceasta a obținut 132 de voturi din 168 de voturi exprimate.

 ”Iașul trebuie să devină un oraș care își respectă și își pune în valoare tradițiile și istoria, care inovează în toate domeniile, care va impune o infrastructură conform nevoilor și care va schimbă situația actuală a spitalelor”, a declarat, imediat după aflarea rezultatului votului, Cosette Chichirau candidatul USR la Primăria Iași.

Citeste si   Control la AUR după o diferență de 1,44 de milioane de lei la banii cheltuiți în campania pentru alegerile parlamentare. Anunțul președintelui AEP

„Mă bucur că am câștigat încrederea colegilor mei din Iași și voi face pașii următori pentru a colabora cu aliații noștri de la PLUS. Vreau să fiu primarul Iașului și îl voi bate pe Mihai CHIRICA, deoarece am alături o echipă fantastică în USR Iași și în PLUS Iași. Ne dorim să facem proiectele mari pe care Iașul le așteaptă de 30 de ani.

În curând vom anunța echipă extinsă și programul pe care îl avem pentru fiecare cartier din Iași și abia aștept să vorbesc mai mult cu ieșenii ca să muncim împreună pentru o administrație corectă, eficientă și care lucrează în interesul cetățeanului și nu pentru politicienii care vor să facă averi.

Cosette CHICHIRĂU: „Doresc să transparentizăm cheltuielile Primăriei astfel încât să nu se mai poată da contracte firmelor de CASĂ”

Chestiunile principale care îi preocupă pe ieșeni sunt proiectele mari care nu au fost făcute și aici nu vorbim doar de Autostradă, care este un proiect regional, dar Șoseaua de Centură, problema traficului, problema poluării, Spitalul Regional și extinderea Aeroportului sunt proiecte importante.

Trebuie să digitalizam toate serviciile pentru că cetățenii încă se prezintă la ghișeu și stau la coadă, trebuie să facem poliția mai eficientă, să facem o prioritate din siguranța cetățeanului și să transparentizăm cheltuielile Primăriei, astfel încât să nu se mai poată da contracte firmelor de CASĂ, să nu se mai emită autorizații prietenilor și să se elimine, astfel, orice suspiciune de corupție”, a mai declarat pentru Ziarul Buna Dimineata Iasi Cosette Chichirău, candidatul USR la Primăria Iași.

Filip HĂVÂRNEANU, președintele USR pe Municipiul Iași : „Cosette Chichirău va fi viitorul primar al Iașului”

Cosette Chichirău va fi viitorul primar al Iașului și suntem foarte mândri să fim reprezentați de ea. Va fi primarul de care Iașul are nevoie de atâta timp, un om de echipă, competent, integru, care își duce la bun sfârșit proiectele. Suntem siguri că împreună cu echipa pe care a format-o în jurul ei va implementa proiectele mari pe care Iașul le așteaptă și va asigura confortul și siguranța cetățenilor”, a declarat Filip HĂVÂRNEANU, președintele organizației municipale a USR Iași.


Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ