Share

După ce veti citi asta, veți crede că sa întâmplat mult timp în urmă, dar nu. Mai există încă un loc de trăit și nu să spunem pentru peisaj, ci pentru idealurile lor ca o societate care nu respectă standardele la care suntem obișnuiți.

În acest oraș nu există bani, nici o religie, nici o politică.

Citeste si   VIDEO Preşedintele Consiliului European cere eliberarea lui Alexei Navalnîi

Acesta este cu adevărat un paradis pentru a trăi. Gândiți-vă numai într-un loc unde nu există niciunul dintre acești factori, unde puteți trăi în pace în cele din urmă.

Acest loc există și este numit „Auroville„!

A fost înființată în 1968 și a fost salutată ca un oraș internațional de către UNESCO, deoarece locuitorii ei au peste 50 de naționalități și culturi diferite. Ei coexistă fără nici o problemă, deoarece nu au sistem politic, nu au religie și, în plus, nu folosesc bani și nu trăiesc prin sistemul de schimburi. Auroville este situat în sudul Indiei, la 150 km de Chennai în Madras.

Citeste si   Rusia: Un judecător a dispus arestarea lui Navalnîi pentru 30 de zile (purtătoare de cuvânt)

În acest oraș epic, clădirile se construiesc pe baza unei arhitecturi experimentale, deoarece se schimbă în mod constant. Acest lucru se datorează faptului că aceste structuri încearcă să optimizeze utilizarea energiilor regenerabile și obiectivul lor principal: reutilizarea și reciclare.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ