Pe 24 mai Cafeneaua cu Joburi te așteptă la Hotel Unirea să îți găsești locul de muncă pe gustul tău!

De ce la Cafeneaua cu Joburi? Organizatorii îți propun un ALTFEL de târg cu locuri de muncă. Uiți de stres, de tensiunea unui interviu, de sentimentul de nesiguranță!

Organizatorii îți pun la dispoziție o atmosferă relaxată, angajatori gata să intre într-o conversație cu tine și, bineînțeles, cafea. Pretextul perfect pentru a avea o primă discuție cu viitorul tău angajator.

De asemenea nu uita să iei cu tine CV-ul! Iar dacă nu îl ai pregătit, la fața locului consultanții de la Cafeneaua cu Joburi te ajută să îl completezi și să îl multiplici gratuit. Mai multe candidaturi depuse, mai multe interviuri, mai multe șanse.

Evenimentul este organizat de ECIM, Agenția de recrutare a forței de muncă, prin urmare o echipă de specialiști la dispoziția ta. De asemenea, vei avea consilire în opțiuni de carieră, în funcție de experiența ta  și îți vor fi sugerate alternativele potrivite.

De ce aleg angajatorii acest “altfel” de târg cu locuri de muncă? Pentru că este eficient!

Viitorul angajator te poate cunoaște mai bine, nu văd doar un CV, ci și atitudinea, persoana și compatibilitatea.

De ce aleg viitorii angajați Cafeneaua cu Joburi? Pentru că pot afla informațiile pe care le doresc. Pentru că pot pune întrebări legate de condițiile de muncă, beneficii, pachete salariale, pentru că pot își facă singuri o părere despre o companie

Cafeneaua cu Joburi este un eveniment care pune accent pe calitatea și înțelegerea participanților, nu doar pe o prezență masivă.

Organizatorii declară că: ”Privim întreg procesul din perspectiva de specialiști în recrutare, încercând să înțelegem nevoile tale, criteriile de selecție, fără a pierde din vedere importanța unui mediu plăcut, fără stres și presiune”.

Cele peste 60 de firme participante la edițiile Cafeneaua cu Joburi au fost vizitate de aproape 5000 de persoane interesate, cu peste 3000 de candidaturi depuse și peste 450 de angajări finalizate.

Cine te așteaptă la Iași, în 24 mai între orele 9:00 și 19? Aerostar, Helios, Telesystem, Capgemini, Fast Despatch Logistics, Almaviva Services, TCE 3 Brazi, CGC Agria.

Partenerii evenimentului sunt: Telesystem, TCE 3 Brazi, Mentsec IT, Mefi, Fundația Comunitară Bacău, Wink.

Organizator: Agenția de recrutare ECIM Bacău.

LĂSAȚI UN MESAJ