Share

Bună,

Politica editorială a bunadimineataiasi.ro este bazată pe câteva principii fundamentale. Unul dintre ele este deschiderea totală către comunitate. Prin aceasta ne dorim o reprezentare cuprinzătoare a punctelor de interes manifestate în cadrul comunităţii noastre ieşene.

Formula clasică a consacrat o raportare preponderentă a motoarelor de ştiri la factorii care influenţează decisiv viaţa unei comunităţi.

Dar dacă sunteţi pe acest site şi pe această pagină, iar cele expuse mai sus au sens pentru voi, deja e bine.

Concret, secţiunea de editoriale a bunadimineataiasi.ro oferă posibilitatea exprimării unor puncte de vedere foarte specifice, din domenii foarte diverse.

De la cultură, muzică, literatură, poezie, pictură sau ştiinţe, cercetare, administraţie publică, mediul de afaceri, sport la subiecte ce tratează dezvoltarea personală, familia, viaţa de cuplu, relaţia dintre părinţi şi copii. Propuneri ce vizează dezvoltarea oraşului, radiografierea unor probleme şi eventual oferirea unor soluţii în funcţie de aria de expertiză a fiecăruia.

Cred că aţi înţeles, orice este benefic şi constructiv. Preocupări care ne pot ajuta atât individual dar mai ales la nivel de comunitate să evoluăm pe un trend ascendent.

Aşteptăm propunerile voastre pe adresa office@bunadimineataiasi.ro

ps: cred că este inutil să precizăm că nu există criterii de selecţie, în afara unui text bine documentat.

bunadimineataiasi.ro

despre succesul comunităţii ieşene!

Colectivul redacţiei vă urează o săptămână binecuvântată şi mult spor în toate!

14642510_1125960374107770_2563408319776169551_n


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ