Share

Patinoarul din Palas s-a deschis zilele acestea iar reprezentanţii complexului promit şi o surpriză pentru copii.

Suprafaţa de gheaţă are o suprafaţă de 1.200 de metri pătraţi şi poate găzdui până la 300 de persoane.

Programul patinoarului este următorul:de luni până joi, în intervalul 12.00-21.30, iar vinerea programul se prelungeşte până la ora 23.30.

Citeste si   Teme de ACTUALITATE pe agenda EUROPEANĂ vor fi discutate la Congresul USAMV IAȘI

Iubitorii patinajului din Iaşi îşi pot petrece timpul aici şi la finalul săptămânii. Se poate intra pe gheaţă sâmbăta, de la ora 10.00 până la ora 23.30, iar duminica de la ora 10.00 până la 21.30.

Tariful este de 10 lei pentru copii pentru o oră jumătate şi 17 lei pentru adulţi. Abonamentul costă 70 de lei pe lună. De asemenea, cei care nu au patine le pot închiria de aici cu 14 lei perechea.

Citeste si   În șapte UNITĂȚI administrativ teritoriale au fost CONSTITUITE consiliile locale și PRIMARII au depus JURĂMÂNTUL

Se mai pregăteşte o supriză şi pentru copii. De săptămâna viitoare, tot în grădina Palas se va deschide un nou patinoar, special pentru copii, cu o capacitate de 100 de persoane. Copiii trebuie să fie însoţiţi de un adult şi să nu depăşească vârsta de 12 ani.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ