Share

Devos a ajuns la cea dea A 5- A EDIȚIE

DEVOS, cel mai mare eveniment de business networking din România, a avut loc la Iași, ieri, 4 noiembrie. Evenimentul premium al antreprenorilor, aflat la ediția a 5-a s-a desfășurat în cadrul Hotelului Pleiada Boutique.

DEVOS s-a născut din pasiunea a trei oameni pentru antreprenoriat. Cei trei își doresc să  ofere comunității de afaceri din Iași și din țară inspirație și suport pentru dezvoltarea afacerilor.

Citeste si   Belarusul acuză Occidentul că vrea să creeze ”haos și anarhie” în țară

Pentru a-și împlini misiunea asumată, DEVOS a oferit oamenilor de afaceri:
– evenimente de business networking premium;
– workshopuri și seminarii practice pentru creșterea afacerilor;
– masterclass-uri susținute de cei mai importanți oameni de business din România;
– o revistă de business scrisă de oameni de afaceri.

Indicatorii după care Platforma Devos se ghidează sunt: Dedicare, Evoluție, Viziune, Oportunitate și Soluție

DEVOS creează pentru antreprenorii români contexte de învățare, interacțiune, colaborare, informare și ajutor reciproc. Astfel, aceștia își dezvoltă afacerile, dar participă și la consolidarea comunităților antreprenoriale locale, regionale și naționale.
De asemenea, în cadrul DEVOS 5, participanții l-au avut drept invitat special pe Dan Mocanu, arhitect de inovație, practician acreditat Blue Ocean Strategy și un catalizator pentru creșteri accelerate în afaceri, prin dezvoltarea de strategii de pionierat și leadership.

Citeste si   ROMPAN: Pâinea și produsele de panificație din România nu sunt un vector de transmitere a noului coronavirus

Share
DISTRIBUIȚI
Redactor-Șef al Ziarului Buna Dimineața Iași. Experiență în domeniul administrației publice atât la nivelul instituțiilor publice de pe raza municipiului Iași cât și a UAT-urilor care își desfășoară activitatea la nivel județean! CONTACT: 0771.324.701 email: office.bunadimineataiasi@gmail.com sau office@bunadimineataiasi.ro

LĂSAȚI UN MESAJ