Share

Muzeul Național al Bucovinei și Centrul Cultural Bucovina organizează în perioada 10-12 iulie evenimentul ”DOR de viață, DOR de cântec”.

În ceea ce privește măsurile de precauție împotriva răspândirii virusului COVID-19, s-a luat decizia ca: spectacolul de la Muzeul de Științe ale Naturii să aibă loc pe scările din fața clădirii astfel publicul îl va putea viziona de pe stradă și din parc, la Cetatea de Scaun se va desfășura în curtea interioară, iar la Muzeul Satului s-a implementat o scenă.

Citeste si   PREMIERĂ absolută la ANAF: IDENTIFICAREA vizuală ONLINE pentru înregistrarea în SPV

Programul artistic de astăzi (10.07.a.c) se desfășoară între orele 17-19 și conține lucrări celebre din muzică clasică și caffe-concert. Sâmbătă (11.07.a.c) programul se va desfășura între orele 15-17 și va conține activitatea artistică asemănătoare cu cea din ziua precedentă, iar duminică (12.07.a.c) între orele 15-17 va fi program artistic folcloric.

Citeste si   Candidatul PRO România, Florin SINESCU și-a depus CANDIDATURA pentru primăria SUCEAVA

Contactat de reporterii Ziarului ”Bună Dimineața Suceava”, directorul Muzeului Național Bucovina, Constantin URSU a declarat:

”Pentru a se putea asigura fluxul de circulație a turiștilor, concertele se vor forma din fragmente muzicale a câte 10 minute și 15 minute pauză, într-un interval de 2 ore.

Pentru a evita riscul de infectare cu virusul Covid-19, concertele se vor desfășura în aer liber astfel încât să se poată păstra distanțarea socială a publicului, motiv pentru care nu am mai instalat bănci și în așa fel turiștii circulă”.

Reprezentanții Muzeului Național al Bucovinei au luat toate măsurile sanitare și de distanțare pentru ca spectacolele să se desfășoare în condiții sigure atât pentru organizatori și invitați cât și pentru turiști.

Citeste si   Gheorghe FLUTUR: „Mă bucur că a ajuns și MODERNIZAREA acestui drum la BILCA pentru că este PRINCIPALA cale de acces cu RĂDĂUȚIUL”

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ