Share

Eveniment inedit la colegiu de prestigiu din Iași

Colegiul Tehnic ”Ioan C. Stefanescu”Iasi va fi din nou în atenția iesenilor și nu numai prin continuarea proiectului ”Iasi-Capitala renașterii nationale”. Evenimentul de amploare este organizat de cadrele didactice ale  instituției de invătămant mai sus mentionată, în perioada 22-24 ianuarie 2019. Concursul Internațional  ”Traditii în arta coafării” a ajuns la a doua ediție și se va desfăsura pe secțiunile: I – Împletituri și II – Coafuri, III – Master-class prezentat de elevii de la  Colegiul ”Mondostud Art” – machiaj și manichiură.

Citeste si   Vremea CANICULARĂ pune stăpânire pe începutul lunii IULIE

Participanții vor fi elevi și cadre didactice din Republica Moldova (orașul Chisinău), Colegiul ”Mondostud Art” , de la Colegiul Tehnic  de Comunicații ”N.V. Karpen”. din județul  Bacău si de la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Stefănescu” Iași.

Elevii participanți își vor demonstra abilitătile, competențele, deprinderile de execuție specifice meseriei de stilist, care implică creativitate și imaginație.

Citeste si   Primăria CIUREA investește în INFRASTRUCTURĂ! Strada Olarilor va fi ASFALTATĂ pentru a ajuta la decongestionarea traficului

Scopul acestui concurs, este de a realiza schimburi de bune practici între elevii din Iași, Bacău și Republica Moldova , de subliniere a frumosului, a talentului și a artei esteticii, aceștia dovedind interes pentru dezvoltarea profesională în domeniul ”Estetica și igiena corpului omenesc”.

Pe data de 23 ianuarie 2019, la finalizarea concursului, elevii Colegiului Tehnic ”Ioan C. Stefănescu” Iași, își vor pune în evidența cunoștințele dobândite pe perioada studiilor în domeniile ”estetica și igiena corpului omenesc” sau designer vestimentar prin prezentarea ținutelor și a coafurilor specifice tematicii iberice propuse.

Citeste si   TREI unități de învățământ IEȘENE vor beneficia de SĂLI de SPORT moderne

Pe data de 24 ian. 2019, elevii și cadrele didactice vor participa la activitătile derulate de Primăria Municipiului Iași închinate „Zilei Unirii”, când se vor împlini 160 de ani de la Unirea Principatelor Române, dar și 10 ani de la infrătirea municipiilor Iași și Chisinău.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ