Share

În ziua de 14.10.2020, în jurul orelor 12:00, în timp ce conducea autoutilitara pe DN 17 în afara localităţii Păltinoasa, un bărbat de 57 de ani din comuna Stulpicani nu a păstrat o distanţă corespunzătoare faţă de autoturismul care circula în faţa sa, întrând în coliziune faţă-spate cu acesta.

În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătorului autoturismului, un bărbat de 32 de ani din oraşul Gura Humorului și a unui bărbat, pasager în acelaşi autoturism, care au fost transportaţi cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Citeste si   Valentin POPA, rectorul USV: ”Succesul și DINAMICA universității se datorează COLEGILOR, studenților și ABSOLVENȚILOR noștrii”

Ambii conducători auto au fost testați de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital li s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

            În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural

 La 14.10.2020, în jurul orelor 16.20,  în timp ce conducea autoturismul pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, la o trecere de pietoni, a oprit, s-a asigurat, după care s-a pus în mișcare, moment în care, în fața autoturismului, imediat după trecerea de pietoni, a surprins și accidentat un localnic de 14 ani, angajat în traversarea străzii fără a se asigura și fără a coborî de pe bicicletă.

Citeste si   PSD Suceava ar putea obține o ÎNFRÂNGERE de proporții! Senatorul Ion STAN se ține strâns de FUNCȚII

În urma accidentului rutier a rezultat rănirea minorului, care a fost transportat cu ambulanţa la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătoarea auto a fost testată de poliţişti cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

 

La 14.10.2020, în jurul orelor 19.41, în timp ce conducea autoturismul pe DN 2 din direcția Suceava – Siret, la intrare în localitatea Siret, un bărbat de 44 de ani din orașul Siret a fost surprins de apariţia pe partea carosabilă a unei persoane de sex masculin, pe care nu a putut-o evita, accidentândo.

Citeste si   Coronavirus / GCS: 7.465 de amenzi aplicate în ultimele 24 de ore; valoarea totală - 1.332.740 lei

Din accident a rezultat decesul pietonului, un bărbat de 36 de ani din comuna Zamostea

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ