Amfiteatrul de vară din Palas dă startul serilor de Stand-up Comedy, avându-l ca invitat pe unul dintre cei mai populari comedianți români, Costel

Evenimentul Stand-up Show by Costel are loc pe 20 iunie, începând cu ora 21:30. Evenimentul nu este destinat minorilor.

Costel este absolvent al Universitatii Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică. Cu alte cuvinte, îl puteți urmări, atât la show-urile de stand up și improvizație din Club 99, cât și în piese de teatru și filme precum „Amintiri din epoca de aur”, „4 luni, 3 săptămâni și 2 doua zile” sau „WebSiteStory”.

Costel face stand-up comedy de mai bine de un deceniu alături de colegii săi de la fosta trupa Deko. De atunci asta este pasiunea, provocarea si meseria lui.
Ca și stand-upper Costel este un povestitor și un fin observator al atitudinilor, dispozitiilor și preocupărilor umane, cât si un performer cu umor spumos și uneori absurd, care reușeste de fiecare dată sa se apropie de public și să-l surprindă.

Dacă dorești să ieși din cotidian și să te încarci cu energie, acesta este un eveniment care te destresează și îți încarcă bateriile pentru întreaga săptămână.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ