Share

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4829 de persoane,
  • în carantină instituționalizată 5 de persoane
  • 16056 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3102 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20474 de teste.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2529 de persoane declarate vindecate.

Citeste si   12 iulie - Ziua Statisticianului

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19

În ultimele 24 de ore au fost internate in spital 50 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 25 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 410 pacienți, dintre care 194 de pacienți Covid-19, un număr de 12 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 49 de pacienți Covid-19 și 19 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Citeste si   12 iulie - Ziua Statisticianului

În ceea ce privește situația celor două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județului Suceava, evidențele arată că mai sunt sunt 4 beneficiari, respectiv 3 beneficiari, care sunt infectați Covid-19.

In cursul zilei de 30 mai 2020 polițiștii din cadrul IPJ Suceava au desfășurat 161 de acțiuni in context COVID-19 fiind verificate 4683 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 50 de societati comerciale.

Citeste si   12 iulie - Ziua Statisticianului

Prefectul județului Suceava, face un apel către suceveni să respecte normele de igienă și distanțare socială impuse de starea de alertă și să manifeste aceeași atitudine responsabilă și conduită preventivă de până acum.

 


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ