Share

Conform datelor centralizate la nivel județean de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, situația epidemiologică se prezintă astfel:

  • în autoizolare la domiciliu 4422 de persoane
  • în carantină instituționalizată 5 de persoane
  • 16765 de persoane ieșite din autoizolare
  • 3102 de persoane ieșite din carantină instituționalizată.
  • Până la acest moment, în județul Suceava au fost efectuate 20474 de teste.

Conform situației întocmită de către D.S.P. Suceava, la nivelul județului Suceava se înregistrează un număr de 2565 de persoane declarate vindecate.

Citeste si   MEC: 62.790 de contestaţii depuse la Bacalaureat

Persoanele izolate la domiciliu sunt clinic sănătoase și nu prezintă simptomatologie specifică afectării cu virusul Covid – 19

În ultimele 24 de orui Suceava, acestea sunt internate în spital, nefiind înregistrate alte probleme în cadrul centrelor.

e au fost internate in spital 33 de persoane diagnosticate cu Covid – 19 si externate 39 de persoane, nefiind înregistrat nici un caz în rândul personalului medical.

Citeste si   Cum se prezintă situația EPIDEMIOLOGICĂ la nivelul județului SUCEAVA! 3.418 PERSOANE au fost declarate VINDECATE

În Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava se află internați un număr de 403 pacienți, dintre care 168 de pacienți Covid-19, un număr de 15 pacienți fiind internați la Secția ATI, iar la nivelul Spitalului municipal Rădăuți sunt internați un număr de 29 de pacienți Covid-19 și 23 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus.

Citeste si   Vezi cum poti obtine FINANTARE daca esti POMICULTOR

În ceea ce privește situația celor 7 persoane infectate cu COVID- 19, din cele două centre de recuperare și reabilitare neuropsihiatrică de la nivelul județulIn cursul zilei de 31 mai 2020 polițiștii au desfășurat 40 de acțiuni in context Covid- 19 fiind verificate 5103 de persoane aflate in autoizolare la domiciliu și 6 societăți comerciale.


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ