Share

 

Jurnalista Realitatea PLUS Anca Alexandrescu, fostă consilieră a lui Liviu Dragnea, a întrebat-o pe Irina Tănase „dacă este adevărat că ar fi însărcinată, pentru că au scris o grămadă de ziare acest lucru”.

„Anca, tu știi foarte bine că, dacă e să ne luăm după ce au scris ziarele, am fost însărcinată de vreo cinci-șase ori în ultimii ani. (…) Nu, nu sunt însărcinată. Și, momentan, nici nu este în planurile noastre. Noi ne dorim acum ca Liviu să vină acasă, să fie liber, să fie sănătos. Și, ulterior, dacă vom avea toate aceste lucruri, cu ajutorul lui Dumnezeu, poate o să facem și copii”, a declarat Irina Tănase, în exclusivitate, la Realitatea PLUS.

Citeste si   Toamna lacrimilor amare. 3 zodii își pierd sufletul pereche în următoarele 2 luni

Irina Tănase a vorbit vineri, la Realitatea PLUS, despre starea de sănătate a fostului președinte PSD. Potrivit logodnicei sale, Liviu Dragnea are dureri insuportabile de spate.

„Se simte rău din cauza problemelor de sănătate și a izolării de 23 de ore din 24. Are o hernie lombară și una cervicală, de care se știe de dinainte de condamnare. (…) Aceste probleme de sănătate s-au agravat foarte tare în ultimele trei luni”, a declarat irina Tănase, vineri, în exclusivitate, la Realitatea PLUS. 

Citeste si   Noiembrie este luna lor! Cele 5 zodii ocrotite de astre 

Liviu Dragnea a fost încarcerat în 27 mai 2019, la o zi după alegerile europarlamentre, la Penitenciarul Rahova, unde își execută condamnarea de trei ani și șase luni primită în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Copilului Teleorman. El a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. 

Citeste si   Noiembrie este luna lor! Cele 5 zodii ocrotite de astre 

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ