Share

Se apropie data de 1 decembrie, se apropie sărbătorile de iarnă, iar Primăria Municipiului IAȘI lucrează intens la organizarea acestor evenimente.

Iesenii vor avea parte de mai multe momente artistice. Multe porții de fasole cu cârnați vor fi servite ieșenilor ce se vor afla în Piața Unirii, la manifestările de Ziua Națională a României, iar în centrul Iașului va fi organizată și o paradă cu echipamente militare.

Posted by Stiri Buna Dimineata on Dienstag, 28. November 2017

„Când se vorbește despre iarnă, lumea se gândește la Moș Crăciun, la distacții, la vacanțe, la cadouri, dar eu și autoritățile ne găndim la campania de comandament de iarnă, la  modul în care asigurăm încălzirea în mijlocul de transport, însă vine și partea de distracție: ornamentele de crăciun sunt deja gata amplasate, iar târgurile de Crăciun sunt în trei locații din Iași.

Nu pierdem din vedere nici ziua de 1 decembrie care se încadrează perfect în pregătirile de iarnă și va fi masa tradițională. Ne gândim și la cei mici și le vom da un aplomb de mândrie națională. (…)

Citeste si   FINANȚARE din POCA pentru ONG-uri și parteneri SOCIALI! Se pot OBȚINE până la 450.000 LEI

Cu siguranță anul 2018 va fi anul de glorie și aici mă refer la 100 de ani de la Marea Unirii. Vrem să-i păstrăm și modul decenței, dar și a vizibilității”, a declarat pentru redacția ziarului „Bună Dimineața Iași”, Mihai Chirica, primarul Iașului.

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ