Share

Asociația Psiho-Medicală ”Bucuria de a fi” vă invită la un eveniment inedit, ce va avea loc marţi, 20 martie, la ora 15:00, la Complexul Muzeal Moldova Iaşi în incinta Palatului Culturii


Este vorba despre lansarea proiectului ”Există viață după cancer”, în cadrul căruia va avea loc vernisajul unei expoziții de fotografie realizata de Dragos Iliescu şi o lansare de carte cu acelaşi nume, semnată de Mihaela Palade Gheran, preşedintele Asociaţiei ”Bucuria de a fi”.

Expoziția de fotografie, reuneşte portretele a cinci persoane care au fost diagnosticate cu cancer acum cel puțin 10 ani, au făcut tratament iar în prezent se bucură de normalitatea vieții lor. Cartea descrie experiența personală a autoarei diagnosticată cu cancer la finalul anului 2015, un jurnal de boală modelat de mintea și experiența de aproape 20 ani ca psiholog clinician.

Citeste si   Atitudine INUMANĂ a companiei VEOLIA față de ieșeni! Zeci de familii DECUPLATE de la căldura la -17 grade

Scopul proiectului este de a motiva, susține, încuraja și a sădi speranță în sufletul celor diagnosticați cu cancer, familiilor lor și de ce nu, și a majorității societăți care te îngroapă odată ce ai fost diagnosticat cu cancer.

Intrarea este gratuita


Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ