Casa de Cultură „Mihai Ursachi” a Municipiului Iași, Clubul Fotografilor Iași si Galeria de Artă „Labirint” va invita la expoziţia de fotografie „METALE” – Rockstadt 2018 -, Claudiu Bîrliba.

Perioada expoziţională este cuprinsă între 1 aprilie și 3 mai 2019. De asemenea, pentru a marca se va organiza un vernisaj marţi, 2 aprilie 2019, ora 18:30, Sala „Diotima” a Casei de Cultură „Mihai Ursachi” cu ocazia deschiderii expoziției.
Dacă vă place muzica rock şi în special tot ce ţine de partea grea a rock-ului, metalul nostru cel iubit, atunci sunteţi binevenit la o expoziţie de fotografie cu portrete surprinse, în anul 2018 la unul dintre cele mai tari festivaluri din România şi din Estul Europei: Rockstadt Extreme Fest on the ground of Transylvania sau mai pe scurt Rockstadt Extreme Fest.

Aşadar, sunt invitaţi de seamă în dealul Copoului: Obituary, In Flames, Amorphis, W.A.S.P., Enslaved, Get the Shot, Bucovina, Impure Wilhelmina, Converge, Septicflesh, Powerwolf, Gutalax, Allochiria, Fleshgod Apocalypse, adunaţi în portrete şi stări cum numai la un festival de metal poţi să surprinzi.

Rockul este tainic cu mesaje puternice, cu bucurii, cu prietenii. Toate le aflaţi fără chip, fără idoli, în taină, ascultând şi trăind.
Rockstadt Extreme Fest este un festival de muzică heavy metal care are loc anual pe terenul de biatlon de la baza cetății orașului Râșnov din România. Subintitulat „On the grounds of Transylvania”, festivalul se desfășoară în luna august, pe durata mai multor zile. Festivalul este dedicat în special metalului extrem, dar este deschis și altor genuri muzicale precum heavy metal, power metal, crossover thrash sau metalcore.
Prima ediție a festivalului a avut loc în anul 2013, a durat 3 zile, iar printre trupele cap de afiș s-au numărat Gojira, Napalm Death, Primordial și Septicflesh. Ediția din 2019, care va avea loc între 1 și 4 august, va fi prima care va beneficia de două scene mari.

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ