Share

In perioada 4 februarie – 5 martie 2017, in gradina Botanica Anastasie Fatu” are loc expozitia de flori de iarna asa cum mai sunt cunoscute azaleele, dar si camelii, considerate plante simbol în cultura unor popoare asiatice.

Colectia grupeaza numeroase exemplare care se remarca prin coloritul intens al florilor si varste de peste 40 de ani. Aranjamentele florale realizate de angajatii gradinii botanice sunt combinate cu fragmente de lemn, piatra sau deseuri vegetale.

In spatiul expozitional sunt prezentate specii exotice care pot fi explorate cu ajutorul simtului tactil precum si alte plante decorative prin frunze (crotoni, ficusi, dracene, ferigi, dafini, begonii), prin flori (orhidee, fresii, heliconia) sau habitus (palmierul evantai, cicas, cactusi si plante suculente).

In acelasi spatiu, Ionela Mihuleac impreuna cu 44 de artisti plastici din Iasi, dar si din alte orase, expun lucrari de arta vizuala sub genericul Inima, eveniment ajuns la a VI-a editie.

Expozitia va fi deschisa zilnic, intre orele 9.00 – 16.00.

Pretul unui bilet este de 5 lei, iar pentru grupurile organizate este de 3 lei. Fotografiatul este liber.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ