Un nou proiect al primăriei Butea vizează Cartierul Nou din comuna

La începutul acestei luni, Comuna Butea a demarat un nou proiect care presupune extinderea și modernizarea rețelei electrice în comuna Butea.

Valoare contractului este de: 338464.22 lei

Străzile vizate sunt: Păcii, Nicolae Labiș, Ștefan cel Mare și Sfânt, Decebal și Tineretului.

Proiectul își presupune ca în zonele unde sunt construite noi gospodării șă fie făcută racordarea la rețeaua electrică, care, în momentul de față este inexistentă.

Firma care se ocupă este LINCAS SRL cu sediul în Pașcani și cu un obiect de activitate în lucrările de instalații electrice.

Firma își desfăsoară activitatea de 24 de ani, având în 2018 o cifră de afaceri de 3.934.018 lei și o mulțime de contracte încheiate.

”În principiu ordinul de începere îl vom da zilele următoare. Proiectul vizează un cartier nou în comuna Butea în care oamenii, momentan, nu au electricitate. Firma care a câștigat licitația ne-a comunicat că estimativ la sfârșitul acestui an lucrările vor fi finalizate. Este vorba de un proiect din vechiul mandat, avizat cu toată documentația, dar nu am avut finanțare și am decis împreună cu Consiliul Local că este oportun să facem investiția aceasta din bugetul local.

Un alt proiect pe care îl avem în plan este racordarea la apă a unor cetățenii din satul Miclăușeni pe o lungime de 7,5 km, care nu beneficiază de această utilitate. Și acesta este avizat și va intra în derulare”, a declarat primarul comunei Butea, Anti ANTON.

LĂSAȚI UN MESAJ