Săptămâna aceasta are loc la Iași, Maratonul Reclamelor Românești

Arta publicitară este dezbătută de profesioniști în domeniu, analizând modul în care se promovează brandurile românești.

Evenimentul are loc la The Trumpets, la Palas, pe 16 iunie, ora 21:00, avându-l ca invitat special pe Conf. univ. dr. Gheorghe-Ilie Fârte.

Este o seară dedicată reclamelor Made in RO. Vom viziona peste 30 de reclame, numai producții românești, și l-am invitat la dialog depre arta reclamelor românești pe domnul conf. univ. Gheorghe Ilie Fârte de la Facultatea de Comunicare și Relații Publice a UAIC.

Facem un maraton de reclame românești. Vom prezenta reclame de la OMO, LIDL,  DORNA,  Rompetrol, DALIN, Vodafone, Gusto, BRD, fostul Cosmote, CEC BANK,  Metro Unirea.  Avem și câteva reclame care sunt initiative tip protest cum ar fi: Salvați Roșia Montană, Cumințenia Pământului etc.”, au declarant organizatorii evenimentului.

La eveniment se vor prezenta brandurile românești care și-au făcut campanie publicitară și se va analiza creativitatea și originalitatea campaniilor și video-urilor Made in RO.

Industrtrii creative ale reclamelor vor fi dezbătute și se vor prezenta strategiile gândite de profesioniști în realizarea unei reclame pentru un brand Românesc.

Intrarea la eveniment este liberă pe bază de rezervare.

LĂSAȚI UN MESAJ