Share

Ștefan MANOLACHI, fiul consilierului județean Mircea MANOLACHE a ajuns reporter la “Acces Direct”

După mai mulți ani în care politicianul ieșean Mircea Manolache a avut emoții cu unul dintre fiii săi, iată că a venit momentul în care întreaga familie să poată respira ușurată. De curând, Ștefan Manolache a început să câștige și el o pâine în mod cinstit. Fiul politicianului s-a angajat ca reporter la “Acces Direct”.

Cu câțiva ani în urmă, Manolache se lăuda că deține instituții media în Iași, dar realitatea este că, singura legătură cu mass-media pe care o are familia Manolache este angajarea lui Ștefan ca reporter pe zona mondenități/cancan/scandaluri.

Citeste si   APIA efectuează PLATA ajutorului de stat în sectorul CREȘTERII ANIMALELOR

Reporterul Manolache s-a îndrăgostit de solista Andreea Antonescu

 Din postura de reporter monden, Manolache i-a luat un interviu solistei Andreea Antonescu de care s-a și îndrăgostit.

Din 2011, Andreea Antonescu era căsătorită cu afaceristul Traian Spak. Anul acesta, jumătatea trupei Andre a recunoscut că relația lor a ajuns într-un impas care nu poate fi depășit, așa că au anunțat că pornesc pe drumuri separate.

Andreea Antonescu despre fosta sa relație cu afaceristul Traian Spak

Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni

Citeste si   MISIUNI și SANCȚIUNI de ordine PUBLICĂ în județul IAȘI

Nu mai suntem implicaţi într-o relaţie, decizie pe care am luat-o împreună încă de acum câteva luni. Între noi au rămas o relaţie de prietenie şi… procedura birocratică! Dându-mi seama că planurile noastre nu mai sunt comune, eu am decis să deschid subiectul, asta după ce am analizat situaţia pe toate părţile. I-am spus sincer care este opinia mea legată de viitorul nostru ca relaţie, i-am explicat faptul că fiecare dintre noi are dreptul la a-şi împlini visele, oricare ar fi ele.

Timpul petrecut separat – dezvoltat pe fiecare în direcţii diferite, bănuiesc. Divorţul nu s-a pronunţat încă, acest proces amânându-se strict din lipsă de timp, amândoi fiind foarte ocupaţi pe plan profesional! Eu nu am putut merge în State în ultima perioadă, iar el nu s-a putut întoarce în ţară, dar încă de câteva luni suntem două persoane libere, care vor avea însă o relaţie pe vecie datorită Siennei. Semnarea unor hârtii nu ne ţine în vreun fel legaţi unul de celălalt, dar nici nu ne împiedică să meargă fiecare pe drumul lui”, a povestit Andreea pentru revista Viva, în luna septembrie a acestui an.

Citeste si   Frig CRUNT în Spitalul SOCOLA! Pacienții și cadrele medicale TREMURĂ de FRIG în saloane

Share
DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ