Propagandă pro-referendum într-o școală ieșeană

În cursul zilei de astăzi, reprezentanți din cadrul Inspectoratului Școlar Județean (ISJ) Iași, vor merge la o școală din comuna Voinești pentru a proba o informație potrivit căreia un cadru didactic ar fi fost implicat în campania electorală legată de celebrul referendum de revizuire a Constituției.

Ieri, inspectorii școlari ieșeni au fost informați cu privire la faptul că una dintre învățătoarele acestei școli ar fi fost implicată în campania electorală privitoare la revizuirea Constituției.

Contactați telefonic de reporterii ziarului Bună Dimineața Iași, reprezentanții instituției de învățământ “Ioanid Romanescu” au refuzat să comenteze informațiile mai sus menționate.

ISJ a deschis o anchetă cu privire la acest caz

Primele informații atestă faptul că respectiva învățătoare ar fi cules semnături de la părinții elevilor, prin care aceștia se angajau că vor participa la supranumitul referendum  „pentru susţinerea familiei tradiţionale”.

La școala Voinești s-a deschis o anchetă disciplinară, acest lucru pot să vă spun în acest moment și când se va încheie ancheta vom comunica rezultatul acesteia”, a precizat Sabina Manea, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi.

LĂSAȚI UN MESAJ