Share

A fost gasita

Urmare a investigațiilor, verificărilor și căutărilor efectuate cu celeritate de polițiștii Biroului Urmăriri Iași, cu sprijinul polițiștilor de la Secția Regională de Poliție Transporturi Iași și din cadrul I.P.J. Neamț, minora a fost localizată și găsită pe raza municipiului Roman, județul Neamț. Verificările continuă pentru clarificarea întregii situații de fapt. 

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Citeste si   Costel ALEXE recurge la ȘANTAJ? Tot mai mulți PRIMARI social DEMOCRAȚI vorbesc despre presiunile PNL

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c., UDILĂ FLORENTINA-ROXANA, de 15 ani, din orașul Târgu Frumos a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m, greutate 45 de kilograme, constituție atletică, ochii negri, păr creţ-roşcat, ten deschis.

Citeste si   "Om la lună" aduce la IAȘI noul album Dans, pe 26 august, la Amfiteatrul PALAS

Share

LĂSAȚI UN MESAJ