Share

A fost gasita

Urmare a investigațiilor, verificărilor și căutărilor efectuate cu celeritate de polițiștii Biroului Urmăriri Iași, cu sprijinul polițiștilor de la Secția Regională de Poliție Transporturi Iași și din cadrul I.P.J. Neamț, minora a fost localizată și găsită pe raza municipiului Roman, județul Neamț. Verificările continuă pentru clarificarea întregii situații de fapt. 

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. Persoanele care dețin informații care să ajute la găsirea acesteia sunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

Citeste si   USAMV Iași se implică în valorificarea INTELIGENTĂ a deșeurilor agroalimentare industriale

La data de 10 iulie a.c., în jurul orei 22.20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Târgu Frumos au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 8 iulie a.c., UDILĂ FLORENTINA-ROXANA, de 15 ani, din orașul Târgu Frumos a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

Semnalmentele minorei: înălţime 1,50 m, greutate 45 de kilograme, constituție atletică, ochii negri, păr creţ-roşcat, ten deschis.

Citeste si   75 de milioane de EURO pentru noul STADION de la IAȘI! Ciprian PARASCHIV: ”Când vom avea un STADION nou, veți auzi de un IAȘI mult mai PUTERNIC”

Share

LĂSAȚI UN MESAJ