Share

AŢI VĂZUT-O?

Poliţiştii ieşeni caută o minoră care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care deţin informaţii care să ajute la găsirea fetei sunt rugate să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie sau să sune la numărul de urgenţă 112.

La data de 14 iulie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi cu privire la faptul că, la data de 12 iulie a.c., UNGUREANU ANA MARIA, de 16 ani, din comuna Ţuţora a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit.

Citeste si   Cum se joacă PNL de-a schimbarea la IAȘI: Lucian Petrică RUSU ”specialist” în tăiat hârtii a prins loc ELIGIBIL pe lista de la Camera DEPUTAȚILOR

Semnalmentele fetei: înălţime 1,60 m, greutate 46 de kilograme, constituţie atletică, păr lung negru cu şuviţe blonde, ochi verzi, faţa ovală, ten alb, cu pistrui.

La data plecării acesta era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni de culoare neagră, o bluză cu mânecă lungă şi era încălţată cu o pereche de pantofi Nike albi.

Citeste si   O femeie și un BĂRBAT cu permisul SUSPENDAT, trași pe dreapta de POLIȚIȘTI în județul IAȘI

Persoanele care deţin informaţii care pot conduce la găsirea acesteia sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.


Share

LĂSAȚI UN MESAJ