Share

O fată trebuia să se căsătorească, însă iubitul a părăsit-o şi s-a cununat cu alta. Ce i s-a întâmplat după ce a mers şi s-a rugat la moaştele Sfintei Parascheva

Una dintre minunile pe care le-a făcut Cuvioasa, a fost când a ajutat o tânără, care trebuia să se căsătorească cu un băiat, dar acesta a părăsit-o şi s-a cununat cu alta. Tânăra a trăit un eșec total.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

Un preot din Ardeal a îndemnat-o pe fată din parohia lui să meargă să se roage la Sfânta Parascheva. După ce s-a rugat la moaşte şi a dat un pomelnic, la o lună mai târziu, fata s-a căsătorit cu un alt băiat şi este foarte fericită, deoarece a avut credinţă şi s-a rugat din tot sufletul.

Citeste si   USR-PLUS, sancționată pentru CAMPANIE ilegală la IAȘI

Mulţi oameni care suferă de dureri crunte intră în biserică, se roagă la moaşte şi pleacă de acolo liniştiţi. Se spune că Sfânta Parascheva vindecă atât durerile sufleteşti cât şi pe cele trupeşti. Acatistul ei face minuni atunci când este citit cu credință. Mulţi dintre cei care au fost rătăciţi şi îndepărtaţi de la credintă, s-au întors pe calea potrivită datorită Cuvioasei.

Citeste si   Mihai CHIRICA, rețeta ÎMBOGĂȚIRII rapide ca bugetar!

 

 


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ