Share

Un bărbat a fost împușcat în Oradea, miercuri dimineața. Victima a fost rănită în umăr, iar motivele atacului sunt deocamdată necunoscute. Agresorul a fugit de la fața locului și este căutat de polițiști în întreg orașul. După cinci ore, oamenii legii au anunțat că o femeie a fost găsită moartă la marginea orașului, iar la scurt timp au confirmat că este vorba despre tânăra răpită dimineață.

UDPATE 22.55: Potrivit Graiul Sălajului, Dalia, în vârstă de 24 de ani, are origini în satul Doh, comuna Măierişte, judeţul Sălaj.

Tatăl ei, Duca Vasile a fost poliţist şi bodyguard al fraţilor Micula, renumiţi afacerişti din Bihor.

Citeste si   SCENARIILE de funcționare pentru unitățile de ÎNVĂȚĂMÂNT din județul IAȘI, valabile pentru perioada 28.09.2020- 2.10.2020

S-a mutat din Măierişte la Oradea, apoi s-a căsătorit. Duca Vasile mai are un băiat din prima căsătorie, iar fata este din a doua căsătorie. In satul Doh mai trăiesc doar bunica fetei şi un unchi al ei.


Bărbat împușcat în Oradea. Agresorul a răpit o tânără, imediat după atac

 


UPDATE 21.40: Bărbatul în vârstă de 38 de ani împușcat de interlopul Adrian Hladii, în cursul dimineții de miercuri, a fost operat la Spitalul Judeţean și este în afara oricărui pericol.

”Pacientul a avut noroc pentru că glonțul nu i-a atins nici plămânul și nici vreun vas de sânge mare. A fost operat, iar acum este pe secție, nici măcar la Terapie Intensivă, în afara oricărui pericol. Estimarea medicilor este că, în aproximativ 6 zile, poate fi externat”, a declarat dr. Gheorghe Carp, managerul Spitalului Județean.

UPDATE 15:55:  Tânăra răpită miercuri dimineaţa, de pe strada Barcăului din Oradea, în urma incidentului armat în cursul căruia a fost rănit un bărbat, a fost împuşcată mortal în cap de invididul care a răpit-o. Informaţia a fost confirmată pentru Bihoreanul de Gheorghe Vidican, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor. „Suspectul este în continuare căutat”, a mai spus Vidican.

Citeste si   Nucleul politic Mihai Chirica-Costel Alexe vrea alianță politică pentru majorități în Consiliul Local și Consiliul Județean cu USR-PLUS și PMP

UPDATE 15:45: Oamenii legii continuă ancheta în acest caz, iar vecinii tinerei au povestit la audieri că au auzit împuşcături dimineață, dar nu au ştiut ce se întâmplă.

Tot ei susţin că scandalurile erau frecvente de doi ani, de când fata s-a mutat în zonă. După unele informații obținute de la anchetatori, dar neconfirmate oficial, agresorul era un proxenet, iar fata împușcată ar fi practicat prostituția.

Citeste si   Lansarea proiectului „Centrul de Inovare şi Transfer Tehnologic – CITT MAVIS”

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ