O femeie din judeţul Dâmboviţa a fost arestată preventiv, marti după-amiază, pentru infracţiunea de tentativă de omor, după ce şi-a dat cu capul de tăblia patului fiul în vârstă de două luni, pe motiv că bebeluşul plângea şi a enervat-o.

Judecătorii Tribunalului Dâmboviţa au emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele unei femei în vârstă de 25 de ani din localitatea dâmboviţeană Băleni, care fusese reţinută pentru infracţiunea de tentativă de omor.

Femeia, mama unui băieţel născut în urmă cu 55 de zile, este acuzată că la sfârşitul săptămânii trecute şi-a agresat fizic copilul, nervoasă că făcea gălăgie. Achetatorii au stabilit că femeia l-a dat cu capul de tăblia patului de mai multe ori, pe motiv că plângea şi o deranja.

Concubinul femeii a fost cel care a observat că băieţelul se simte rău şi a sunat la 112, spunând că bebeluşul respiră cu dificultate. Copilul a fost preluat de o ambulanţă şi dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgivişte, iar medicii au anunţa Poliţa după ce au stabilit că micuțul fusese agresat fizic.

Ulterior, tânăra a fost reţinută, iar copilul a fost transferat de la spitalul din Târgovişte la o unitate sanitară din Bucureşti.

Sursa: News.ro

DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ