Share

Angajata unei benzinării din Vaslui, a fost atacată cu un cuțit de o femeie bolnavă psihic

Angajata unei benzinării din Vaslui a trăit momente de panică după ce o femeie înarmată cu un cuţit a pătruns în incinta benzinăriei, ameninţând-o cu moartea.

Incidentul a avut loc la benzinăria MOL, de pe strada Traian din municipiul Vaslui, la ora 5 dimineaţa.

Citeste si   CÂȘTIGĂ un super LAPTOP MacBook Air și bucură-te de TARIFE SPECIALE la gaz și electricitate, cu ENEL

Angajata benzinăriei a sunat după ajutor la 112, în zonă fiind dirijată echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui.

„Având în vedere cele sesizate, patrula de ordine publică s-a deplasat la faţa locului, iar după verificările efectuate, a stabilit că numita S.A, în timp ce se afla de serviciu în staţia benzinăriei MOL de pe strada Traian, a fost ameninţată cu un cuţit de o persoană de sex feminin.

Jandarmii au identificat şi imobilizat persoana în cauză, B.A.E. de 41 de ani, din municipiul Vaslui, asupra căreia s-a găsit un cuţit de bucătărie cu o lungime de 26 cm”, au precizat pentru „Adevărul” reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Vaslui.

Jandarmii au solicitat sprijinul unui echipaj medical din cadrul Serviciului de Ambulanţă al Judeţului Vaslui, care a preluat-o pe femeia de 41 de ani, întrucât aceasta figurează în evidenţe cu probleme psihice. Persoana a fost condusă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui şi internată la Secţia de Psihiatrie.

Citeste si   El este Paul BUTNARIU, beneficiarul unor contracte FABULOASE în valoare de PESTE 140.000.000 RON încheiate de COMPANIA DE CONSTRUCȚII FEROVIARE cu instituțiile STATULUI

Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ