Share

Clipe de groază a trăit o femeie bătută de fostul soț în județul Vaslui. Tânăra a fost lovită cu sălbăticie, sechestrată, tâlhărită și amenințată cu moartea de bărbatul orbit de gelozie. Ramona a mai primit încă corecție violentă și în casa foștilor socri.  În timp ce îi aplica zeci de lovituri, individul scria mesaje de telefonul confiscat de la cea pe care o snopea în bătaie. Pentru că agresorul a scris cu greșeli de ortografie, sora victimei și-a dat seama că ceva este în neregulă și a sunat la Poliție.

Fiindcă îi era dor de fetița ei, Ramona Flaviana s-a întors din Anglia, acasă, în localitatea Costești, județul Vaslui. Tânăra, în vârstă de 28 de ani, a fost de acord să se întâlnească cu fostul soț de care divorțase în 2011, notează vremeanoua.ro.

„Am venit în țară, din Anglia, în urmă cu două zile. M-am întâlnit cu fostul soț pentru că fetița noastră era la el și îmi era dor de ea. Voiam să o văd, astfel că am acceptat să vină să mă ia din aeroport. Am ajuns apoi acasă, la Costesți, am stat la masă și am decis să ieșim puțin în sat, să bem un suc. Am plecat împreună cu fetița și sora mea. Am stat de vorbă și nimic nu prevestea ce avea să se întâmple”, a povestit

Femeia a povestit că, după ce sora sa și fetița au plecat împreună acasă, fostul soț a rugat-o să mai stea de vorbă.

„Mi-a cerut să mai stau de vorbă cu el 5 minute și am rămas. A așteptat să se închidă magazinul din preajmă și mi-a cerut telefonul. Am refuzat să-l dau și atunci a început să mă lovească și să mă tragă de păr. Mi-a luat telefonul din buzunarul de la pantaloni și apoi mi-a cerut să-l deblochez. L-am refuzat și de data asta. S-a enervat și mai tare si a început să mă lovească cu pumnii și să mă târâie pe jos. Mi-a deschis forțat telefonul, a citit câteva mesaje și a început din nou să mă lovească. M-a târât apoi până la mașină, m-a aruncat pe bancheta din spate și el s-a urcat la volan. Spunea că mă duce pe un deal, în afara localității. Acolo mă va omorî și apoi el se va spânzura”, a precizat femeia.

Tânăra spune că s-a prefăcut că leșină și, extrem de speriată, i-a cerut apă fostului soț. Individul a continuat să-și lovească fosta soție în locuința sa.

„Am reușit să fug în casa părinților lui care au casă în aceeași curte. A venit după mine și a început o nouă serie de lovituri și discuții. Îmi reproșa că am altă relație și m-a lovit cu picioarele în cap și peste nas”, a mărturisit Ramona Flaviana.

Tânăra bătută de fostul soț în județul Vaslui a scăpat cu viață pentru că agresorul a scris mesaje cu greșeli

În timp ce-și snopea în bătaie fosta soție, Gheorghiță Radu Danda răspundea unor mesaje pe care sora victimei le trimitea pe telefonul acesteia. La un moment dat, tânăra și-a dat seama că nu Ramona era cea care răspundea mesajelor.

„Câteva greșeli de ortografie de pe un mesaj mi-au atras atenția. Atunci mi-am dat seama că nu sora mea este cea care îmi răspunde la mesaje. Atunci am sunat si i-am spus că, dacă nu o lasă în pace și nu o aduce acasă, sun la 112 și anunț Poliția”, a povestit sora victimei.

Ramona a fost lăsată în grija surorii ei, după ce fostul soț i-a confiscat telefonul personal și mașina. Tânăra a mers, la mizeul nopții, la Spitalul de Urgență Vaslui pentru că avea un ochi tumefiat și zeci de vânătăi. Medicii iau în calcul posibilitatea de a o opera pentru că ar fi acumulat un lichid în abdomen din cauza loviturilor primite.

În localitatea Costești, Gheorghiță Radu Danda, bărbatul, în vârstă de 33 de ani, care și-a bătut cu sălbăticie fosta soție, este cunoscut drept o fire violentă. Victima a mărturisit că nu este prima oară când este bătută și amenințată cu moartea.

„Mi-a spus că am de ales: ori cu el, ori moartă. M-a mai amenințat că îmi va arunca acid pe față să nu mă mai placă nimeni și că îmi va rupe mâinile și picioarele să rămân infirmă pe viață”, a mai spus Ramona Flavia.

Extrem de speriată, femaia a decis să ceară ordin de restricție și să depună o plângere împotriva fostului soț care a snopit-o în bătaie, fără pic de milă. Reprezentanții Inspectoratului de Poliție Vaslui spun că femeia agresată și fostul soț, acuzat de violențe, urmează să fie audiați luni.


Share
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ