Share

Dupa o toamna cu temperaturi de primavara, ne asteapta un inceput de iarna geros, Directoarea ANM, Florinela Georgescu, a vorbit despre fenomenele extreme cu care se vor confrunta romanii, incepand cu luna noiembrie.

“Fenomenele severe nu vor lipsi. Vorbesc aici despre viscole, despre posibile ninsori abundente şi despre episoadele de ger, acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor în România.

Primele semnale arată că vom avea perioade lungi în această iarnă, în care vremea să se încadreze în normalul vremii de iarnă, ceea ce însemnă posibilitate foarte mare de apariţie a fenomenelor despre care vorbeam. În lunile noiembrie si decembrie, primele luni ale sezonului rece, este normal să fie şi perioade când temperaturile noaptea să scadă sub limita gerului. În lunile ianuarie şi februarie avem în medie cel puţin 2 viscole”, a spus Florinela Georgescu, directoare ANM.


Share
Citeste si   Lăfăială pe BANI PUBLICI! Funcționarii publici din comuna SINEȘTI sunt răsplătiți de către primar și pleacă în VACANȚE de LUX sub pretextul cursurilor de formare
DISTRIBUIȚI
Buna dimineata Iasi isi asuma datoria primordiala de a relata adevarul, indiferent de consecintele ce le-ar putea avea asupra sa, obligatie ce decurge din dreptul constitutional al publicului de a fi corect informat!

LĂSAȚI UN MESAJ